Europeisk Biometan-uke: Hva skjer i Europa?

Er du nysgjerrig på hva som skjer i det europeiske biogassmarkedet? Se hva som skjer under Biometan-uken i Brussels og meld deg på!

Her kan du se full oversikt over hva som skjer under Biometan-uken.

Europeisk biogasskonferanse
23.-24. oktober, The EGG, Rue Bara 175, 1070 Brussel
Den europeiske biogasskonferansen samler interessenter fra hele verdikjeden for biogass for å overvinne hindringer, forbedre markedstilgangen og nå ambisiøse sektormål gjennom samarbeid mellom industri, beslutningstakere, forskere og sivilsamfunnet.

EBA-utdelingen
23.-24. oktober, The EGG, Rue Bara 175, 1070 Brussel
EBA Awards er en anerkjennelse til enkeltpersoner og prosjekter som har utmerket seg for sin innovasjon innen energiomstilling og fornybar energi. Gå ikke glipp av denne muligheten til å sette søkelyset på dine fremragende prestasjoner og få den anerkjennelsen du fortjener.

Inspirasjonskonkurranse

23.oktober, The EGG, Rue Bara 175, 1070 Brussel
EBA Inspiration Challenge har som mål å fremme innovasjon og løsninger som kan endre biogassindustrien. Sesjonen vil inneholde inspirerende ideer om bærekraft, utvikling av biogassanlegg og/eller eksempler på selskaper som har fremskyndet gjennomføringen av biogassprosjekter. Her kan du presentere dine banebrytende løsninger for et bredt publikum og få verdifulle tilbakemeldinger.

Bli med i bevegelsen: Vær vertskap for ditt arrangement under biometandagene Send inn søknaden din!

Hvorfor delta?
For å vise omfanget og mangfoldet i biogassektoren i Europa.
Hvem kan delta?
EBA-medlemmer, medlemmer av EBAs nasjonale foreninger, BIP-medlemmer og europeiske prosjekter.
Hvordan kan man delta?
Planlegg et arrangement i forbindelse med den europeiske biometanuken (21.-25. oktober) eller ukene før og etter. Arrangementet kan ha hvilken som helst form: personlige møter, webinarer, opplæringsøkter, workshops, anleggsbesøk, utstillinger, publikasjoner eller videomeldinger.

Les mer her.

Publisert: