Statsministeren åpner biogassanlegget til RENEVO

Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Stord 24.mai for å åpne biogassanlegget til RENEVO på Eldøyane. I forbindelse med åpningen av anlegget vil RENEVO arrangere et miniseminar om grønn energi i regionen. Daglig leder i RENEVO, Jan Kåre Pedersen, er utrulig glad for at statsministeren, i en travel hverdag, tar seg tid til å åpne Norges mest innovative biogassanlegg. Biogassanlegget er bygd på norsk teknologi og på kompetanse fra oljeindustrien. Anlegget er det første i rekken av 10 planlagte anlegg i Norge.

Statsminister Jonas Gahr Støre

Ordfører Gaute Epland i Stord kommune er glad for at statsministeren har tatt seg tid til å komme til regionssenteret Stord for å åpne et nytt grønt energieventyr. Stord kommune har vedtatt å bli nullutslippskommune innen 2030, og bruk av lokal biogass vil bli et viktig bidrag for å nå målet.  

Link til RENEVO