Seminar om det danske og norske biogassmarkedet

BLIV KLOGERE PÅ DET AKTUELLE TEMA FORNYBAR METAN


Danmarks Ambassade og Biogass Norge har fornøjelsen af at invitere til et spændende seminar om udviklingen inden for biogas og power-to-gas (fornybar metan). Seminaret er den 7. desember på den Danske ambassaden. Det er også mulig å delta digitalt. Link til påmelding og program finner du nederst i saken.

På dette seminar vil fokus være, hvordan vi i fremtiden bedre kan anvende vores biomasse, vedvarende energi og indfanget CO2 til nye formål, blandt andet gennem biogas produktion og Power-to-Gas teknologi.

Fra VEAS sitt anlegg på Slemmestad.


Den grønne omstilling er for alvor i gang, og i den forbindelse er der fokus på udvikling af grønne drivstoffer. Biogas bliver allerede brugt som drivstof for busser og renovationsbiler og forventes at spille flere roller i skiftet til grønne brændsler blandt andet inden for maritim transport. Rambøll vil på seminaret fortælle, hvordan de ser dette skifte, og hvordan de ser fremtiden inden for grønne drivstoffer.


På dette seminar vil vi også gå i dybden med fremtiden for produktion af metan, herunder hvordan power-to-gas teknologi kan bidrage til at øge produktionen af metan på Norges biogasanlæg. Dette vil blive præsenteret af den innovative virksomhed Electrochaea.


Danmark har ligesom Norge et stort fokus på at arbejde med den grønne omstilling. De danske kommuner forsøger aktivt at gøre deres del, og har stor interesse i at dele erfaringer med deres norske kollegaer. For at løfte denne dialog vil borgmesteren (Ordfører) i Skive kommune* fortælle omkring deres erfaring med grøn omstilling og fornybare drivstoffer.


Seminaret afsluttes med en netværksdel, hvor I kan møde andre aktører inden for norsk biogasproduktion og kommunale selskaber, som deler jeres interesse i biogas og grøn omstilling.

Program og påmelding