Frokoswebinar: Biogass i maritim sektor

Torsdag 4. februar klokken 08.00 kjører Biogassbransjen.no og Biogass Norge en ny sending der vi spør: Vil vi se biogass i maritim sektor – og når?

I 2026 skal skipstrafikken på de norske verdensarvfjordene være utslippsfrie. Men det kommer med konsekvenser. Teknologien er ikke klar, sier cruisenæringen. Dette har Biogassbransjen.no omtalt i flere artikler. Men gass er en velkjent teknologi og har vært brukt på fergetransport flere steder i landet. Hva skal til for at biogass produsert ved norske anlegg kan brukes både på fjordene og til sjøs? Og hvilke muligheter og utfordringer finnes? Hvordan skal vi løse dette? Biogassbransjen.no og Biogass Norge inviterer til nett-TV-debatt med sentrale aktører i maritim sektor. 

  • I panelet sitter:
  • Havnesjef Tor Mikkel Tokvam i Aurland Hamnevesen KF
  • Daglig leder Inge Tangerås i Cruise Norway
  • Daglig leder Nicholai H. Olsen i Cryo shipping
  • Direktør Narve Mjøs i Grønt skipsfartsprogram

Programledere er redaktør Inga Ragnhild Holst i Biogassbransjen.no og daglig leder Pia Farstad von Hall i Biogass Norge. Reporter Ludvig Gundersen serverer en sprellfersk status på situasjonen i de berømte fjordene på Vestlandet.

Link til sendingen